BENDIGO

Har precis kommit hem ifrån vår wild life-weekend i Bendigo. Vill börja med att säga att gissa vem som körde de ca 20 milen på fel sida vägen med växelspaken i vänster hand? Oh yeah baby, jag! Det var så kul att köra bil igen, gillar ju det. Det gick faktiskt ganska fort att vänja mig vid vänstertrafiken, vissa svängar och rondeller som är jobbiga bara. Och Freja som satt i baksätet och sjöng dumb ways to diiiiee, let Amanda drive your car....

Vi bodde hos Jenni som är en av Mias kompisar från när hon var ut utbytesstudent här i Victoria när hon var ung, hur coolt ändå? 20 år sedan och fortfarande vänner. De bor på en stooor SUPER-australisk gård med hästar, hundar, höns, papegojor och massa djur. Det fanns en liten damm med brunt vatten som vi badade i och det var fantastiskt skönt! Allt vatten i huset kommer från behållare på gården för regnvatten, nu har det inte regnat sedan i augusti så ni kan ju tänka er torkan... Inga halvtimmesduschar där inte!

På kvällen köpte vi Kinamat och hyrde en film som hette Sapphires, handlade om en aborginsk tjejgrupp, sevärd faktiskt! Idag åkte vi bort till en jättefin flod och badade hela dagen innan vi körde till melbourne igen. Myshelg!

 

Kommentera här: