ONLY THE YOUNG CAN BREAK AWAY

Igår satte vi blomkransar i håret och gjorde the ultimate dansa disco-listan på spotify. Fyra svenska blondiner, tre åländska mumintjejer, två favvograbbar, en granne och en asiat vi inte fattar vad han heter blev en fest på flinders street, sedan drog vi ner på stan och dansade. Sista stoppet blev Cookie som är världens skönaste bar, mamma och pappa osv ni gillar ju också den! Summan av kardemumman var en mucho bra utekväll.

Nu ska jag försöka få liv i mina två murmeldjur till roomates och sen ska vi till Lentils för jobb och maaat. Ny vecka på g, händer en superspännande grej imorgon som jag berättar mer om då. Puss hjärtan!

 

SARTI

Var hälsade jordbor.

Idag har jag varit the swedish barista på Lentils hela dagen, sedan åkte jag hem och gjorde mig i ordning för provjobb på ett nytt jobb, woho! Det var på en resturang här inne i city, Sarti heter den. En italiensk fine dining, alltså den är vääldigt mycket mer fancy än vad jag någonsin gjort förut så blev lite nervös. Blev dock lite lugnare när en av servitörerna som visade mig runt visade sig vara ännu klumpigare än jag, han gick in i saker hela tiden och hade ett stort bandage runt handen för han hade skurit sig när han skar upp bröd någon dag... haha. Jag klarade brödskärandet utan skador och överlevde kvällen igenom, blev dock ett kort pass då vi var många servitriser och det var mer en introduktion för mig. Ska tillbaka imorgon kväll och då skulle jag få min egna sektion att se efter så det är då det är dags att börja be till gudarna om en välsignelse att jag inte välter vinglasen. 

NU ska jag och mina roomisar hitta på nåt kul, puss och trevlig helg all my juicy läsers!

 

ANZAC DAY

Anzac Day är en röd dag i Australien då man hedrar minnet av alla australienska soldater som förlorats eller skadats i världskrigen. Man tänker kanske inte på det men vi var faktiskt stora spelare i både första och andra världskriget, det finns flera memorial platser uppe i norr där det bombades osv. Jag är inte direkt superinsatt i krigshistorien i det här landet men ges det en anledning att vara ledig och dricka öl, ja då tar man den och ser glad ut. Jag, alex och Johan var på barbeque med några jobbarkompisar till alex, sen hamnade vi på ett supermysigt tak där vi tände ljus och satt och pratade hela kvällen. Supersoft gäng och många skratt, amen anzac day!