VIA APPIA

Maten på Via Appia var så sinnessjukt GOD! man fick välja vilket kött man ville ha och sen stekte man det själv på en lavasten. spännande :-DDDDD Fick även visa mina galna fickparkeringsskills för alla i bilen, aaaaa elleeer? Nåväl. Sitter hos tobias nu och skriver klart min psykologi, ni ser ju själva på bilden hur trött jag är på den. Ska bara skriva avslutningen nu så får det vara klart sen! NATTI

I think it's time for all those morals to leave

Slet mig upp ur sängen imorse för en körlektion kl 07.30. Cyklade ner till stan och höll på att blåsa bort, det var storm?! och spöregnade, och var kolsvart. Var ej jättesugen på att vara igång, sängen var så mycket varmare... Satt iallafall kvar på körskolan och pluggade teori ett tag efteråt, innan jag åkte hem och skrev psykologiuppsats. Har sagt det förr och kommer säkert säga det igen men ta mig bakifrån vad TRÖTT JAG ÄR PÅ SKOLAN. Skiter fullständigt i derivata och psykoanalyser, får väl sota för det snart. Vill ju bara att mitt liv ska vara helg, glitter och regnbågar nu ju. 

JAJA, snart ska jag iallafall möta upp Julia för att träna och sola. Kollade mig i spegeln imorse och såg ett LIK. Alltså ärligt, på en skala 1-zombie är jag på max, inga nyponrosor här direkt. Ikväll ska jag äta försenad födelsedagsmiddag på Via Appia med el familiano och tobias, woho! :-))))))

såhär happy borde man vara jämt, som virvelvinden och jag

TACK

Har slutat göra viktiga saker senaste tiden. Bryr mig så lite om skolan att jag dunkar mig själv i huvudet ibland när jag måste plugga. Vet ju att jag måste, hittar bara ingen motivation att göra det. Tycker inte att det är viktigt. Har inte tränat på hur länge som helst och inte hetsat om det i mitt huvud en enda gång. Mitt rum är ett bombnedslag med kläder och saker över högt och lågt, eftersom jag inte städar. Men vet ni? DET ÄR SÅ SKÖNT. För en gångs skull är inte mitt liv fyllt av prestationsångest och stress, press och hets utan lugn och ro. Jag rycker på axlarna åt mina borden, blev kär och fyllde arton istället. Är så fruktansvärt lycklig just nu att det nästan gör mig orolig, snart måste ju något dåligt hända? Världens finaste familj och vänner har jag alltid haft, nu har jag även ett bra jobb, världens bästa kille som är min och jag är arton år. Älskar det! Dessutom är det ljusslingor, adventsljusstakar och röda gardiner överallt eftersom det snart är december och jul, åh tycker det är så mysigt. 

Helgen var perfekt. Jobb på lördagen och sen födelsedagsmiddag med fina hjärtana. Fick så fina presenter och tal att jag var helt rörd, maten blev precis som jag hade tänkt mig och hela kvällen var så lyckad. I söndags var det släktkalas, karin åkte hela vägen från stockholm och sen tillbaka bara för att fira mig. Finaste!! 

NU taggar vi studentfest på torsdag, förfest med klassen innan! Hiippp hiiiippp!