-

När man har så mycket känslor i bröstet att det känns som man ska spricka. Det bultar, dånar, får inte plats, jag vet inte vart det ska ta vägen. När man ligger på marken med ansiktet i händerna för att man är så ledsen att man inte kan stå. Armarna runt kroppen, håller hårt, hårt så man inte faller i bitar. Så lycklig, så inihelvetes jävla lycklig över allt jag ser omkring mig, det gör ont hur mycket jag älskar det. Men med blicken vänd inåt matchar inte känslorna, inuti gör det bara ont. Ibland inte ens det, då är det som värst. När man inte känner någonting, det är bara grått, kanske svart, ekar. Jag tror det blev för mycket, det rann ut. Försvann, armarna räckte inte till, jag kunde inte hålla hårt nog. Det som skrämmer mig är inte känslorna, man ska känna, det är det som är att leva. Det som skrämmer mig är när känslan i bröstet inte matchar lyckan i mitt huvud, den längst upp. När bröstet ekar fast det inte borde. Varför är det så?

I already am, I always was and I still have time to be

Vaaad ska vi prata om idag? tänkte mest slänga in en uppdatering så ni ser att jag lever. Jag har precis kommit hem från fotbollsträningen som var helt okej förutom att jag var seg som skalman i lillbenen, och nu sitter jag här och tuggar blåbärsfil med cashewnötter. Två dagar kvar i skolan till långledigt, ett (1) endaste prov kvar för året och fem dagar kvar till summerburst!!! NICE.

nudå? langa iväg mitt cv till alla stan i hopp om sommarjobb, sen naturkunskapen. ska pluga ska plugga ska plugga jag kan jag vill jag ska jag kan jag vill jag ska heja heja hipp hipp snart sommarlov

It's okay not to be okay

Skrev ett inlägg om hur ledsen jag känner mig idag, hur allt känns lite svart och tomt just ikväll. Ni vet när tankarna börjar snurra och alla tankar i ens huvud handlar om det dåliga, det man inte vill tänka på. Läste linas blogg (www.handleder.blogspot.com) och raderade varenda ord. Skämdes att jag ens skrivit dem, att jag har mage att klaga över mitt liv. Ibland behöver man lite perspektiv. Jag har ingenting att klaga över.