We may be bad, but we're perfectly good at it

Men HEJ

Ojoj, vilken start på lovet det har varit. Lite 3Dbio (fett överskattat med 3d ändå, jag blir yr i huvudet. men bra film!!) och annat soft, och i lördags en riktigt kul kväll hos tobbe och hilda! Går som vanligt inte in på så mycket detaljer om kvällen haha, men det hände både det ena och det andra. nåvääl man lever bara en gång osv. Lång blev den iaf, vid åttasnåret vandrade tre avdankade brudar hemåt i morgonljuset, mötte folk som var påväg till jobbet haha. soft.
(update: Vill ni ha lite skvaller kan ni läsa på hildas blogg HÄR)

idag spenderades dagen på bodaborg med ett gäng riktigt sköna tjejer, bjöd på många skratt kan jag säga! Vi lyckades skrapa ihop åtta stämplar, alltså jag kanske är ovanligt dålig på bandreten men jag var rånöjd jag haha... slänger upp lite bilder imorgon.

Nu ska jag och julia krypa ner i sängen och sova, åkte direkt från bodaborg hit förut, hade sjuk juliaabstinens!! vi behövde verkligen den här kvällen att prata igenom massa som har hänt, good and bad. livet ibland alltså! Älskar verklige den tjejen ska ni veta, home is whenever I'm with her liksom. godnatt!