Indestructable

Tänkte bara tipsa om en bra låt att lyssna på i höstmörkret! Har inte lärt mig än hur man länkar in en youtube-spelare i bloggen, ska få visat för mig imorrn hur man gör men än så länge får ni stå ut med en vanlig länk:

Indestructable - Robyn
http://www.youtube.com/watch?v=tMvnp8pPTlA

Har aldrig gillat Robyn särskilt mycket förut, tyckte mest hon var jobbig haha.. Men efter hennes senaste två plattor, Body Talk part I och II tar jag tillbaka ALLT! Hon är grym, älskar både de lugnare balladerna (den akustiska versionen av Hang with me är hur fin som helst!) och partylåtarna :D


Girls night

Lång skoldag idag, slutade 16.40 med en tre timmar lång samhällslektion. Inte så skönt! Men hade idrott första lektionen, så fick en bra start iallafall :) Jag gillar att ha idrott på morgonen, man kommer igång och piggnar till för resten av dagen.

Efter skolan tog jag med mig min Julls ner på "tjejkvällen" på butikerna i stan, det var stööört mycket folk överallt! Men jag hittade ändå lite grejer, bland annat ett par riktigt tighta jeans som jag har letat rålänge efter, och en halsduk. Letade efter en skinnjacka också, men hittar ingen som jag tycker om :( Vill helst ha med pälskrage, men verkar vara omöjligt att hitta.. typiskt!

Nu ska jag krypa ner i mjukisdressen och kolla på några avsnitt av Gossip Girl, älskar hösten för då kan man ligga inne och mysa!


Första inlägget!

TJA och välkommna till min blogg! har fått hjälp av Ardo med designen, visst är den fin? :D Just nu sitter jag i skolan, hade inställd svenska och borde väl ha pluggat, men ibland finns inte orken riktigt... så vi softar lite istället!
Vid halv fyra ska jag och Arda på möte med AU (nej inte Anonyma U-nånting, utan arbetsutskottet i ungdomsfullmäktige hehe) och ikväll tänkte jag ta en lång och skön löptur.
Men nu är det tävling på g här, har blivit utmanad på ett spel.. och jag är inte den som bangar en utmaning, så nu taggas det! Ni håller väl tummarna för mig? ;)